Scooterhelmen

Je zorgt goed voor je persoonlijke veiligheid met een scooterhelm in de juiste pasvorm. Bij K-Parts kun je schitterende helmen bestellen in verschillende trendy kleuren en in uiteenlopende maten. Onze scooterhelmen zijn van topkwaliteit en voldoen aan de huidige veiligheidsnormen, zodat je jarenlang goed beschermd aan het verkeer kunt deelnemen. Wij zorgen voor een snelle aflevering van je bestelling!

Retro scooterhelm

Als je graag in stijl rondrijdt op een klassieke scooter is een retro scooterhelm de eerste keuze! Bij K-Parts heb je een ruime keuze uit verschillende jethelmen. Deze zijn uitermate geschikt om op warme dagen veilig rond te rijden. Doordat het kingedeelte ontbreekt kun je vrij ademen en volop genieten van de natuur. Wat dacht je bijvoorbeeld van een retro scooterhelm met een fraaie matkleur? Hiermee laat je zien dat je smaak hebt!

Zwarte scooterhelm

Met de neutrale, stoere kleur van een zwarte scooterhelm mag je gezien worden. K-Parts heeft een ruime collectie integraalhelmen, die er in het zwart juist extra strak uitzien. Ga je liever voor trendy matzwart? Ook voor een zwarte scooterhelm in een stijlvolle matuitvoering ben je bij onze onderdelenshop namelijk aan het juiste adres! Daarnaast hebben wij zwarte crossbrillen die uitstekend combineren met een zwarte scooterhelm.

Goedkope scooterhelm

Als je op zoek bent naar een goedkope scooterhelm van hoge kwaliteit, dan zijn de helmen van MT een goede optie. Deze zijn van echte topkwaliteit en voldoen aan de huidige veiligheidsnormen. Je kunt ze eenvoudig bestellen samen met de helmmutsen uit ons brede aanbod. Wil je er zeker van zijn dat je een goedkope scooterhelm aanschaft die aan alle veiligheidseisen voldoet? Voor absolute veiligheid op de weg moet je namelijk zeker weten bij K-Parts zijn!

Scooterhelm kopen

K-Parts heeft een zeer ruim aanbod scooter accessoires. Dit maakt het je heel eenvoudig om een handige scooter koffer uit te kiezen en een scooterhelm te kopen die bij perfect je past. Met een jethelm op je retro scooter val je extra op en laat je een zomerse bries heerlijk langs je glijden. Wil je goed beschermd zijn tegen de kou? Dan zijn onze systeemhelmen en integraalhelmen een goede keuze. Als je deze draagt in combinatie met goede scooter kleding, ga je met vertrouwen de winter in. Een scooterhelm kopen doe je bij K-Parts zeer voordelig. Bovendien kun je rekenen op een snelle levering!

4.69