Ruilen & retourneren

Binnen 14 dagen na ontvangst van uw bestelling mag u deze of een deel hiervan zonder opgaaf van reden retourneren, de zogenoemde afkoelingsregeling. Nadat wij het product hebben ontvangen, ontvangt u het volledige aankoopbedrag binnen tien werkdagen terug op de rekening waarmee de bestelling betaald is.

Uw bestelling kan alleen geretourneerd worden indien de producten compleet, ongeschonden en ongebruikt (niet gemonteerd geweest) zijn. Hierbij zijn de portokosten voor rekening van de klant. 

Verkeerd Product
Wij verzoeken u de bestelling te controleren na ontvangst. Als uw bestelling niet compleet is, of het product dat u heeft ontvangen zichtbaar afwijkt van hetgeen u besteld heeft dan kunt u het aan ons retourneren. K-Parts draagt zorg voor kosteloze nalevering van de ontbrekende artikelen. Neem verkeerd geleverde artikelen niet in gebruik! Alleen ongebruikte en ongeschonden producten komen voor kostenloze vervanging in aanmerking.

Let op: K-Parts is niet verplicht het artikel te vervangen wanneer de afwijking te gering is om de vervanging te rechtvaardigen.

De retourprocedure:

Stap 1:
Download en print ons retourformulier.

Stap 2:
Vul het retourformulier volledig in. Verpak het artikel zorgvuldig, indien mogelijk in orginele verpakking. U bent zelf verantwoordelijk voor schade en/of vermissing tijdens het transport. Het pakket dient tevens voldoende gefrankeerd te zijn. Ongefrankeerde post, onvoldoende gefrankeerde post of een zending onder rembours wordt door ons geweigerd. Voeg voor een snelle afwikkeling altijd het retourformulier toe.

Stap 3:
Stuur het pakket retour naar het op het retourformulier vermelde adres. Wanneer de teruggezonden artikelen compleet, ongeschonden en ongebruikt door ons ontvangen zijn, dan storten wij het door u betaalde aankoopbedrag binnen tien werkdagen terug op uw rekening.