Schokbreker & Voorvork

Wil je zelf je reparaties uitvoeren en je scooter helemaal perfect tunen? Scherp geprijsde onderdelen voor het frame van je scooter vind je online bij K-Parts. Ook bijbehorende gereedschappen waarmee je gemakkelijk aan het frame van je scooter kunt sleutelen hebben wij standaard op voorraad. Dankzij onze uitgebreide zoekfuncties vind je met gemak het onderdeel dat je nodig hebt. Wij hebben onderdelen voor zowel Europese als Aziatische scooters.

Frame scooter onderdelen

Als je voor het frame van je scooter onderdelen nodig hebt, zit je goed bij K-Parts. Is je motorblok prima in orde maar mankeert er iets aan de ophanging? Geen probleem, want zelfs voor een subframe ben je in onze webshop aan het juiste adres! Hierbij heb je een ruime keuze uit diverse merken zoals Piaggio, Stage6, AGM en Vespa. Je kunt bijvoorbeeld onderdelen zoals lagerbussen en montagebouten voor de ophanging gemakkelijk los bestellen. Verder hebben wij voor het frame van je scooter onderdelen om de wegligging te verbeteren, zoals een stabilisator.

Frame scooter schokbrekers

Als comfortabel op je scooter wilt rondrijden, is het een aanrader om het frame van je scooter van schokbrekers te voorzien. Deze vangen de trillingen op die het gevolg zijn van direct contact met het wegdek. Zo zorg je tegelijk voor dat je motorblok langer meegaat, want de verschillende onder van het frame van je scooter zullen met schokbrekers zeker langer meegaan. In het brede assortiment van K-Parts vind je zowel met olie als met gas gevulde schokbrekers van hoge kwaliteit.

Frame scooter standaard

Is je middenstandaard afgebroken of ben je op zoek naar een zijstandaard voor het frame van je scooter? Een standaard is bij K-Parts verkrijgbaar in vele soorten en maten. Je hebt een ruime keuze uit gerenommeerde merken zoals Piaggio, Buzzetti en Sym. Zo vind je gemakkelijk een exemplaar dat je gemakkelijk monteert op het frame van je scooter. Een standaard bestaat ook uit losse onderdelen zoals veren en bouten. Deze kun je bij ons net zo gemakkelijk apart bestellen. Verder raden we je aan om gebruikt te maken van aanslagrubbers. Deze vangen de trillingen op die worden veroorzaakt door het in- en uitklappen van je standaard.

Frame scooter onderdelen kopen

K-Parts is het beste adres als je voor het frame van je scooter onderdelen wilt kopen. Wij hebben in ons ruime assortiment bijvoorbeeld ook universele onderdelen van merken zoals DMP. Deze zijn zeer scherp geprijsd en toch van hoge kwaliteit. Ben je een sportieve scooterrijder die graag comfort combineert met de beste prestaties. Dan kun je voor het frame van je scooter ook onderdelen kopen zoals schokbrekerverlengers, zodat je bijvoorbeeld de positie van het zadel kunt ophogen. Dit zijn blokjes die je monteert tussen het frame en je schokbrekers. De mogelijkheden zijn eindeloos bij K-Parts. Ook voor een nieuwe voorvork kun je bij ons terecht. Wij zorgen voor een snelle levering van de door jou bestelde scooter onderdelen!

star star star star star
4.69